Gott nytt år !!!

Tänkte bara hälsa ett gott nytt år till alla vänner och bekanta. Just nu sitter jag hos min faster i Yttersel,en bit utanför Ö-vik. Vi har ätit nyårs lunch eftersom min farfar är lite dålig så kan han inte vara uppe så länge. så vi åt en lunch istället för middag. Annars har det varit bra, förutom att det var ett helskotta att ta oss hit. bussen vi skulle åka med från Skellefteå var full så då tänkte vi att det skulle komma en reserv för vi var ju typ 15 pers. Men ibte kom det bågon buss inte utan efter  vi har väntat i 30 minuter så kommer det  taxi bilar som skjutsade oss till Umeå och när vi kom dit så var vi 3 st som åkte en buss till Ö-vik. Ibland fattar man inte vad dom tänker med.

Nu ska jag gå och se om dom behöver någon hjälp där nere. Men ha ett gott nytt år allesammans :)



 


God morgon & Farväl

Jag är lite trött ,em jag tänkte att jag var tvungen att skriva ett inlägg i allafall. Om 1 ½ timme sitter jag och min lillasyster på bussen till Ö-vik. vi ska nämlingen åka och fira nyår med min faster, kusin och farfar. Det ska bli kul för jag har inte hunnit träffa dom på ett år eftersom jag var i Ryssland nästan hela somamaren.Så nu måste jag göra mig i ordning så jag hinner ta med mig mig allt. Jag hoppas verkligen att det inte är många som ska åka buss idag.


Ha en bra dag :)

 


6 dagar kvar

Nu är det inte länge kvar till Julafton men ändå känner jag ingen julkänsla. Det är lite tråkigt men  den kommer väl snart hoppas jag. Jag  blev  förskyld igår och mår almännt skit men jag pallrade mig ändå till min praktikplats på Taste. Vill inte missa dom sista dagarna. Jag hoppas jag har gjort ett bra intryck så jag kanske får lite extrajobb framöver. 

Ha en bra kväll

Snöängel

Hejsan :)

Jag just kommit in på det snöiga vintervädret. Jag har varit  ute med min lillasyster och våran hund Tella. Det var jättemysigt att bara springa runt i snön och busa. Jag tänkte gör en snögubbe men det blev inget av eftersom Tella bet sönder alla snöbollar jag gjorde så det fick bli en snöängel istället. Men den varade inte länge innan hon var där och trampade sönder den.Men det var en kul stund.

Här är en bild på badglada Tella från i sommras.


Tandläkarbesök

Idag har jag varit hos tandläkaren och lagat 3 hål. Det tog en evighet typ  1 timma 20 minuter det var lite drygt och ligga där så länge. Men nu är det lagat i allalfall. Sen han jag knappt hem och äta  innan jag skulle på luciaövning på A-torp kyrkan. Jag ska sjunga en vers med Amanda på låten "Låt det brinna".

Det var allt jag hade  att berätta så Sov Gott.



Gratismode.se

Samla ihop poäng och du belönas med Presentkort , Biobiljetter och Trisslotter.
Helt GRATIS !!!

Bli medlem HÄR


Tävla om julpaket



Tävla via denna länk : http://millaans.blogg.se/2008/december/min-jultavling.html
Du kan tävla t.o.m. den 24 december.
Lycka till !!!

Trött

Alltså jag är inte lite trött för tillfället. Jag var tvungen att kliva upp 04.30 i morse för jag skulle provjobba igen. Känndes inte så peppande  imorse men om man väl kommer igågng så är det lungt. Det gick hyfsat bra och jag kommer inte få veta förränn i januari om jag får jobbet eller inte. Men dom sa att jag hade gjort ett bra jobb  så jag får hoppas.

Jag  har hunnit städa rummet ida också vet fan inte hur jag orkade men det blev gjort. Nu ser det nästan rent ut.

Nu  ska jag lägga mig innan jag somnar vid datorn. Sov gott :)


RSS 2.0