Sista lektionen

Nu sitter jag på sista lektion med klassen, lite sorgligt :(
Men skönt för nu är skolan slut :D


2000 meter

Idag på gympan sprang vi 2000 meter. Jag trodde att det skulle gå dåligare änn vad det gjorde, jag sprang på 10.20 förvånadsvärt bra tror jag i allafall, för vi fick inte veta resultaten från förra året .

Nu ska jag gå och städa mitt rum, en order från min pappa så det är nog bäst att jag går och gör det nu annars vet man aldrig vad som händer :P



Grattis mamma

Grattis på morsdag mamma
 Även fast du inte finns här för mig här på jorden så vet jag att du vakar över mig där uppe från himlen.
Saknar dig varje dag

image8

Nostalgi till 100%

I morse tittade jag på tv med min halvsyrra Viktoria. Vi såg bla på Från A till Ö och det var så längesen :P så när jag satt mig vi datorn tänkte jag söka på gamla barnpogram och det fanss typ tusen stycken som jag inte har sätt på längen men här är några av  dom :


Kalles klätterträd



Trasdockorna
 

Från A till Ö


Mjölktandsmössen
 

Slipper vara fattig :P

Idag när jag kom hem fick jag veta att jag fått sommarjobb. Jag blev överlycklig jag som trodde jag skulle vara fattig hela sommaren. jag ska jobba på ett äldreboende på Moröbacke så det blir nära jag behöver bara gå någar hundra meter. Bra för mig som är världens morgontröttaste person. 47kr/tim typ 8000 i slutändan.

Nu ska jag gå och sätta mig och sola på balkongen, så häligt väder B)


image7
money, money, money !!!!


Fina minnen

Snart ett år sedan
Kommer alltid att älska er <3
 
image6

15 dagar !!!

Nu är det bara 15 dagar kvar till skolan slutar  :D

Här en låt med sommarvibbar



17 maj

17 maj inte bara Norges nationaldag. Min namsdag också  :P


Tävling !!!

Jag tävlar om Wellas Life hos:

http://hairdesignbymagenta.blogg.se/1210922080_tvling.html#comment

image5

Var med och tävla du också !!!
Här är länken till tävlingen:
http://hairdesignbymagenta.blogg.se/1210922080_tvling.html#commentTävlingen
Avslutas 21 maj.

Slut på sms :(

Sista dagen jag har gratis sms.Pengar får jag inte för den 27 det kommer att gå dåligt . Jag måste börja spara pengar för nu försvinner dom direkt. Dålig dåligt !!!


Bloggvärde




Kärlek <3




Hur kan man leva utan KÄRLEK ???
Jag skulle aldrig kunna leva utan dig <3

Händelserik dag

Ja, idag var jag med Amanda, Marielle,Linda och Joel på vårmässan. Jag träffade Jonny och Mattias från Room Service. Oväntat var att Mattias slog mig på armen och sa "Vad skrattar du åt, du hade inte klarat det själv". (orkar inte berätta hela historian). 
När vi var klar på vår mässan så träffade vi Henrik och hans kompis Fredde och vi åkte Cadillac genom stan en sväng sedn hem till mig. Nu har han åkt och jag saknar honom redan :) 

image3


Äntlingen <3

Har inte träffat dig på 1 månad. Men imorgon kommer du :) 


Dataprov

Jag nu sitter jag och vänter på att göra mitt dataprov (Excel) . Det kommer att gå åt pip svängen. :(

Köttsoppa

Hej ! Jag håller på att tillverka en hemmagjord köttsoppa med Ann-helen (Pappas tjej) . Det är ett ganska trevligt sätt att umgås. Jag hoppas på att den blir god :P men nu måste jag kila annars kokar soppan över.

image2


Gokväll

Hej allihopa !!!

Jag sitter här och försöker skriva något vettigt me störs av joel som gnäller hela tiden. I allafall så har  jag just sett klart på världens älsta film "Crossroades"  (lånad av Amanda). Jag har typ sett den tusen gånger men syrran såg då tänkte jag varför inte. 

Imorron blir det att kliva upp en stund tidigare för att bege sig till tandläkaren. Min tandläkare lär inte bli glad på mig för jag kommer typ ha tusen hål för att jag äter så mycket godis. Jag har bestämt mig för att sluta med godis men det går aldrig så bra. (Amanda jag vet du håller med :P). Det var som idag när jag sa att jag inte skulle äta mer godis men vad tror ni jag gjorde efter skolan. 

Men nu ska jag krypa i sängs så jag orkar vakna imorron ( kommer inte att hända)
Sov gott !!! 


Battle

Matchen var tvungen att avbrytas pga kombinationen av Amandas långa arm och joels korta arm. Dock höll Joel på att förlora men Amanda fick aldrig ner hans hand. Joel var aldrig ens nära. MOHAHAHAH. Amanda har skrivit varenda ord btw.


Välkommen till min nya blogg!

Hej Amanda ville att jag skulle skaffa blogg, det är hon som skriver. Joel blev just ägd i tangentbordsskrivning av Amanda, nu blir det armbrytningstävling och alla (ink Amanda) tror att Joel kommer vinna. han går i 6an.


RSS 2.0