Idag är man flyttgubbe

Idag flyttar vi till Vallgatan :P


Vilken Sex and the city- tjej är du ?

Grattis! Du är en äkta Sex and the City-tjej och du liknar:

Snälla och feminina Charlotte York
Du är Sveriges svar på Audrey Hepburn.
Du är romantisk och trygghetssökande och en mycket lojal kompis.
Du har en förkärlek för lyx och kvalitet på allt du omger dig med och det är naturligt för dig att leva i lyx.
Du tycker om traditioner och anses ofta vara en smula gammaldags. Du längtar efter det perfekta parförhållandet och gör själv allt för att ditt förhållande ska vara harmoniskt.


Fan vad jag hatar datorer

Jag skrev just ett blogginlägg  men så försvinner det tror du jag orkar skriva det igen,nae.
 
Skriver igen så fort jag inte är arg längre


Ursäkta bloggtorkan

Jag har varken haft tid eller ork att skriva några blogginlägg men nu tänkte jag att det var dags. Här kommer en uppdatering sedan sist.

På sportlovet var jag med min kompis Marielle och hennes pappa och syster i Jäckvik.Det ligger en bit utanför Arjeplog, det var typ 28 mil från Skellefteå.Vi hade jättekul i backen vi åkte två dagar. På lördagen bestämmde vi oss för att fara på After Ski det ända problemmet var att bilen var söder och det var 4 km dit. Men de stoppade inte oss,  vi satte på oss täckisar och började vandra lite halv nyktra.(Vägen var ej belysd) Det tog en timme men det var värt det . när vi väl var framme var det typ bara norrmän där men som tur var hittade jag och Marielle massor av pite pojkar som vi umgicks med hela kvällen och sedan fick sktjus av hem. Vi hade så kul att vi inte vill åka hem på söndagen men skolan kallar.

Idag har jag varit ien pulkabacke i Skråmträsk. det var riktig kul men lite dålig underlag att åka på. Men får göra det bästa av saken. Komhem vid 6 och åt världes godaste hemmagjorda pizza med fläskfilé.Sedan blev de mys framför tv till Melodifestivalen. Lite oväntat bidrag som gick vidare men jag är bara glad att inte Snälla Snälla gick vidare.

Ha en fortsatt bra kväll :P



Kille i kalsonger

Tänkte bara berätta en rolig grej som hände igår kväll. Jag och min lilla syster Linda skulle gå till kiosken här på Morö Backe för att köpa lite godsaker när det plötsligt kom utspringande en kille i orange kalsonger och en öl i handen. Han var riktigt packad. Han frågade om jag ville smaka öl men ja tackade nej och då bad han om en kram istället så då fick ha en kram av både mig och min lillasyster. Man vill ju inte  vara otrevlig :P

Sedan gick vi hem och jag satt mig vid datorn en stund. Gick in på Norran och hittade en artikel om festen som killen var på. Lite komiskt :P Läs på denna  länk


RSS 2.0