Åter igen ett fynd

Trots förkylning så for jag på stan med min syster. Det var tur det för att jag fyndade en skinnjacka för 124:- och en svart kofta för 25:- , alltså totalt bara 149:-!! jag är värsta superfyndarn ;)

Inte kry

Minusgrader + för lite kläder = Förskylning

Lyckad kväll

Jag hade riktigt kul igår även fast jag tappade bort min mobil och förfrös min fingertoppar.
Kvällen började med förfest i en liten etta.Vi blev en hel del folk men det gick bra ändå.Sen bra det av till Station i det kalla vinter vädret och smarta jag hade inga vantar så mina fingertoppar blev typ vita,kunde börjat gråta om jag velat.Kön var ganska lång så vi blev stående ett tag där men när vi kom in var det dansgolvet som gällde.Någon gång under kvällen lyckas jag rackla bort min mobil men den är återfunnen.Efter ett par timmar av dansande så gick vi till Max för att äta och där blev jag kvar till typ halv 4. Då började min vandring hem så kl 4 låg jag i min härligt mjuka säng :)
Nu ska jag ta en vandring till  stan och hämta min borttappade mobil som ligger i receptionen på Stat.

Tonight gonna be a good night

I kväll är det FEST som gäller !!!

Sprang typ runt i 3 timmar för att hitta något att ha på mig men det fanns fasiken inte nått och om man hittade nått så var det fel storlek.Men tillslut blev det en svart tunika,bara för att köpa något.

Väskan jag skulle köpa blev inte av idag.

Hoppas ni har en härlig partyfredag :P

   

27 januari

Har just sett klart på veckans avsnitt av Andra Avenyn.Nu borde jag plugga inför religions läxförhöret som jag har imorgon.Jag får hoppas att det går bra.
Idag stannade jag,Malin,Matilda och Krille kvar efter och bakade semmelbröd närmare bestämt 125st.Vi ska sälja semlor på fettisdagen för samla in pengar till klasskassan.
Imorgon har jag skidor på gympan men tror inte att det blir så kul om detta snöoväder ska hålla i.Jag har inget emot att det snöar men det blåser hur mycket som helst.
Har inte så mycket mer att säga så God natt allihopa :)
Linda Hänström är negativ men vägrar inse det.

Väskoman

Jag tror banne mig att jag har blivit beroende av väskor.Älskar alla väskor i olika färger och former.Idag när jag gick på stan med Therese,Matilda och Anton så fick jag syn på denna väska.Skulle inte förvåna mig om har köpt den på fredag när vi får studiebidraget.

Åhlens 49:-

Imorgon måndag

Ja imorgon startar en ny skolvecka igen. Så nu är det duschen som gäller och sedan kudden men lär väl ligga vaken halva natten.Jag får hitta på något sömnigt :P


Nyttigt snacks

När jag var i Spanien hittade jag ett jättegott snack när jag satt på en bar.Det var i nötblandningen som jag hittade något gott men jag insåg inte vad det var för det var så mörkt.Men efter en stund kom såg jag att det var "rostade majskorn".Att något så enkelt kunde vara så gott.När jag kom till Sverige så började jag leta på affärerna omm det fanns och det gjorde det.En fet påse för 20 kr på Coop Forum.



Ett riktigt bra tips till den som gillar att sitta och knapra på något i tv-soffan.


Förmiddags promenad

Kom just hem från en liten promenad med min lillasyster Linda och lillebror Hugo.Först gick vi till Stadbiblioteket och jag lånade 2 böcker.Hade tänk låna "Snabba cash" men den är så populär så den finns aldrig inne.Sen bar det av till Balderskolan eftersom igår glömde jag helt bort att jag cyklade till skolan och gick därför hem som vanligt och insåg när jag var hemma att jag glömt den.När vi hämtat min cykel gick vi hem igen och Hugo hann somna i vagnen innan vi var hemma.Nu är han vaken och superglad :D

Försökte ladda upp en bild på Hugo från webbkameran men det funkade inte så bra.


Let´s Dance


Ikväll är det quickstep och jive som gäller.




PS. Har inte gått ner till källaren än :P

TÄVLA GRATIS !!!




Tävla gratis HÄR !!!

Äntligen helg

Ja nu var det fredag igen,veckan har gått riktigt fort men ändå skönt med helg.Det blir nog att bara ta det lungt denna helg eftersom det inte blev så förra helgen.Men bara för jag säger så nu så blir det väl antagligen något.

Jag ska pallra mig ner i käller för att kolla om kvarterslokalen är ledig till när jag ska ha min fördelsedagsfest.Jag har tänkt göra det hela veckan men har inte orkat.Nu känner jag att jag har krafterna till det :P


Lyssna gärna på min spellista från spootify.Lite gott och blandat :)

Härlisch


Svenska läxa

Nu var ena texten bearbetad då var det en kvar.


Fyndat på rean

Igår var jag på stan med Matilda och Therese och jag lyckades fynda lite saker. Vilket gjorde mig mycket glad för jag har tyck att rean har varit usel detta år eller om jag ska säga förra. Dålig rea i allafall. Tänkte visa vilka mina små fynd :P Bilderna är tagna från google så kunde inte hitta rätt färg.

 
             Aprikosfärgad                                    Röd                                           Vit
                 49,50:-                                         125,50:-                                    37,50:-


Så mitt shoppande gick på ca 200 kr och det tycker jag var ett riktigt bra pris :P 


Andra avenyn

Ser på årets första andra avenyn avsnitt :D 


Uppdatering

Sedan jag sist skrev har jag hunnit vara i Spanien i 3 veckor på praktik. Även fast det var norra delen av Spanien bland bergen så så var det en riktigt härlig upplevelse.Det kändes som bergen var påklistrade,det var så vackert.


  
Första veckan spenderade vi på skolan och där var de hur trevliga som helst.Vi lärde oss mycket om deras  matkultur vilket var mycket intressant.De tillagade middag till oss varje dag som vi kunde ta med oss till vår lägenhet. En helt annan gästvänlighet än här i Sverige.De två sista veckorna blev vi utplacerade på hotell där vi fick praktisera i restaurangen.Tyvärr så fick vi inte göra så mycket pga det var jättelite turister.

På resan hem fick vi stanna en dag i Barcelona.Riktigt mycket att se,att gå ner för gatan La Rambla var ju bara det en upplevelse.Det var många som tjänade pengar på att klä ut sig.En av dom var denna :



Bilderna snodde jag från Malin :P

Vi hade det  riktigt kul i allafall :D




Nytt försök !!!

Ja jag hade tänkt börja skriva igen,men dom senaste gångerna jag har tänkt göra det har det inte gått så bra :P

Så jag lovar inget denna gång men ett försök ska jag ge det.



RSS 2.0