:)

Lär dej livet största gåta
älska,glömma och förlåt
 

PARTY !!!

Nu kör vi :D


Vill du ha pengar ?

plusikassan.se


Om du har sparat ihop 200kr innan den 20 så kommer de direkt till ditt konto.

Hej hej

Som jag skrev i tidigare inlägg så skulle jag till polisstationen.Det gick bra men tyvärr kunde jag inte peka ut honom.Men dom var ändå tacksamma att jag kom,mycket trevlig personal.

Idag har jag haft konditori på skolan.Ett av de roligaste kurserna jag har.Efter skolan så åkte jag och en klasskompis till fritidskontor för att hämta lite pengar som vi hade lagt ut på vårat projektarbete.

Sedan jag har kommit hem har jag hunnit laga middag.Stekt lax med pressad potatis och hollandaisesås.Riktigt gott :P Efter det så bar det iväg på en liten joggingtur och nu har jag just sett klart på fotbollsmatchen mellan Malta och Sverige. Sverige vann med 1-0

Nu är det IDOL som gäller :)


Polisen

Imorgon ska jag till polisstationen angående en olyckshädelse jag såg i sommras.Personen smet från platsen och jag såg honom så jag fick vittna.Jag ska få kolla på foton och se om jag känner igen honom.Nu hände detta i juli så jag är lite tveksam om jag kommer minnas hur han såg ut men det är väl värt ett försök.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. 


Dusch på köpet

Nu har vi varit ute och sprungit.Fick en dusch på köpet för det började regna dom sista 100m innan vi kom hem.Det var inget fjuttigt regn heller utan det bestämde sig för att ösa ner.Men det är i försig så är det ganska härligt när man har sprungit en stund och är varm. 

Nu ska jag ställa mig i den riktiga duschen och sedan göra en god kvällsfika.

Ha en bra kväll :)


Skolarbete

Jag sitter här och skriver lite på mitt skolarbete som jag har till imorgon.Vi ska redovisa lite om vin.Jag och Malin ska ha om vinodlingen.Så det är vad jag sitter och skriver om nu.

Senare idag ska jag ut och springa och jag ska tvinga med mig min lillasyster Linda.Vi ska springa samma sväng som jag gjorde förra gången.

Nu måste jag fortsätta arbeta :P

Ha en bra dag  :)  


Ny design

Ja nu börjar det likna något.Bättre än förrut men inte riktigt perfekt.Jag har inte riktigt hittat någon bra header än så den här är bara tillfällig.

Vad tycks?


Nu går jag till min säng

Jag har suttit här en stud och försökt designa min blogg.Jag har börjat fatta lite men nu har jag bara beslutsångest om hur jag vill att den ska se ut.Jag får tänka på det tills imorgon.

Sov gott

Färdig tvättat

Ja nu var tvätten avklarad.Eller rättare sagt jag slutade tvätta för jag orkade inte springa ner till tvättstugan igen.Så jag har en hög blöt tvätt som jag har hängt upp lite varstans i mitt rum. 

Nu ska jag och min syrra Linda kanske se någon film eller nått annat mysigt.Det är dags för fredags mys :P

Just jag glömde berätta att min andra syrra Viktoria cyklade omkull idag och lyckades bryta armen.Frakturen blev typ 4cm ovanför handleden som tur var.Om något i handleden gått av kunde det blivit svårare att laga.Nu får hon gå i gips i 4 veckor.

 

Börja helgen med ett skratt

Täkte bara bjuda på lite skratt :D


Snabbis

Jag tänkte bara skriva lite innan jag dra iväg på stan en stund med Marielle.


Idag har det varit en vanlig skoldag jag började 08.30 och slutade 14.30.
dagen gick hyfsat snabbt så det var skönt.
Vi hade konditionstest på gymapn imorse jag sprang 2 km på 11.05.
Det var sämre änn förra året men jag är endå nöjd :)
Men jag skriver när jag kommer hem.

Ha en bra kväll :D

Den bästa Rap attacken ever !!!


Testa du också :)

1. Gå in på google

2. Sök på bilder.

3. Slå huvudet i tangetbordet.(inte så hårt :P)

4.Kolla vilken den första bilden blir.

Jag fick denna :)

Någon som vet vad det är ? :S


Uttråkade jag vet :P

Tillbaka igen

Ja nu var man tillbaka från ungefär 1 timma av motion.Det blev lite mer gå än springa men jag försökte hålla en hög takt i mitt gående.Nu såhär efteråt känns det riktigt bra.Jag ska nog börja göra detta åtminstonde 1 gång i veckan.Jag vet att man alltid säger det och gör det någon gång men sen så tappar man motivationen.Men den här gången känndes det verkligen som om jag skulle kunna göra om det.Lite lagom utmattad.

Nu ska jag ställa mig i duschen.Sen ska jag nog koka mig lite nudlar.

The one and only. 


Nu ska jag vara duktig

Idag har det varit en helt vanlig skoldag,inget särkillt har hänt så jag inte så mkt att säga. 

Nu ska jag i allafall ut och springa.Har inte motionerat så mkt på sistonde och på torsdag så har vi konditionstest.Vi får se hur det går.Så jag tänkte vara lite hurtig nu och satsa lite men jag kommer ju typ dö efter bara ågra meter men det är bara att kämp på.


Ha en bra kväll  :)


RSS 2.0