Hundvakt

Jag sitter här och knappar runt på internet så jag tänkte att det var lika bra att skriva ett inlägg.Min förskylning är på bättringsvägen, jag har fortfarande lite hosta och snyter mig konstant.

Idag är jag hundvakt Marielles syrras hund Monti(kan stavas på något annat sätt men nått liknade).Han är världens gulligaste.Det är en ganska stor skillnad mellan Moti och våran gammla hund Tella.Storleksmässigt alltså :)
Monti  är någon slags chihuahua och Tella en Schäfer.Man är så van att ta i med hård handskarna men det kan man inte göra nu.Jag måste typ tänka mig för när jag drar i kopplet :P Men men nu ska jag gå ner och hämta hundmat som Marielle kommer med.

Ha en fortsatt bra kväll :)  

Saknar dig :(

 


<3

"När jag ser dig får jag kortslutning"

Jag skrattar idag


Fyfan :(

Det var ett bra tag sedan jag var såhär förskyld. Jag har typ bara sovit 5 timmar inatt och jag frös som om det vore istid igen. Känns lite bättre nu idag men det gör ont så fort någon rör mig.

Och självklart ska det vara på den enda dagen det varmt och soligt,vilket det inte har varit på hundra år. Men jag pallrade mig ut  och spelade minigolf med min lillasyrra. Jag fick styck :P

Hoppas ni friska och krya och passar på att njuta av solen.

Samanfattnig av PDOL

Ja jag har hunnit med mycket under denna härliga festivalhelg.Så jag tänkte att jag skriver en klistya på vad jag har gjort annars blir det så himla långt.Jag är verkligen sämst på att berätta saker utan att det spårar med text.

1.Åkt festivalbuss med världens härligaste busschauför.
2.Förfestat i ett rosa höghus 2ggr.
2.Vrickat foten. Men det är ba att köra :D
3.Blev utsläng från området.Jag var tydligen för full.Då skulle dom sett mig tidigare :P
4.Smet och kom in på området igen.
5.Fått 2 pussar på munnen av okänd Kirunapojke.
6. Ätit hemagjorda spritgodisar
7.Blev jagad av ett pedo :S
8.Hoppat och dansat till BWO,Veronica Maggio,Promoe och Timbuktu.
9.Och massa fler oväsentliga saker

Jag har i allafall haft en jätterolig helg men den hade inte vairt densamma utan alla trevliga människor.Marielle,Malin,Petra,Tina och alla andra jag träffade hoppas ni hade lika kul :D

Nu ska jag göra te till mina hals.Jag tror jag har haft för lite kläder på mig i helgen.

Ha det bra resten av kvällen :D

Vilket skratt :D


PDOL

På torsdag bär det iväg till Piteå och 3 dagar av "Piteå dansar och ler".Jag ska ditt med Marielle och lite annat folk. Egentligen skulle Amanda och Marica hänga med också men så blev det inte. Men kul ska vi ha ändå :P


Gratis shopping !!!

 HÄR samlar du lätt ihop dina poäng till presentkort.


Favoritlåten


Upp på sociala,ner på systemet !!!

Jag kom just hem från Trästocks.Florence Valentin ägde,klart bästa framträdandet jag sett hitills.Favoritlåten var Upp på sociala,ner på systemet. Ska dit igen om typ en timme för att se Veronica Maggio.Ska möta Amanda och Emma kl 20.00 för att få en bra plats att digga på :P

Nu ska jag blanda saft som jag ska svalka mig med,det blev så himmla varmt.Men värme gillar vi :)


Ha en bra kväll :) 

Humörsvängningar

Vad är det här för väder egentligen? I 3 dagar har det varit åska och spöregn till en början sen så spricker det upp och blir soligt. Det verkar som vädret har humörsvängningar.
 
Jag har mest suttit hemma och myst dessa dagar. Fast det dåliga med åskan är att man inte kan se film. Det är ju lixom när det blir så mörk och mysigt man vill det. Men man ska ju koppla ur allt som man inte vill frörlora. Jag tror inte jag skulle våga ta risken.

Igår var jag lite hurtig och gick ut och promenerade med min lillasyster Linda.Senare på kvällen kom Amanda och Marica förbi och hämtade sina PDOL-biljetter och Amandas pärlor och pärlplattor som jag köpte åt henne på Ikea i Sundsvall. Sen knallade dom vidare. En liten snabbvisit är alltid trevligt.

Ikväll ska jag på Trästocks. Det blir nog att hänga med Amanda och dom hon ska gå med i kväll.

Nu har jag inget mer att skriva så då sluter vi här.

Ha en bra dag  :)   

       


Kolla in denna sida

Jag har hittat typ världes coolaste sida.Nae nu överdriver jag lite :P Men det finns så himla många saker jag skulle vilja ha därifrån. Kolla in själva Coolstuff .

Här några av dom saker jag skulle vilja ha :

Självomrörande mugg


Ice shooters


Bug buster


Inte mkt sova

Ja nu är jag hemma. Var med Amanda igår, vi mötes på bibblan och jag spårar som vanligt med böcker men lyckades ändå gallar bort några så det bara blev 3 kvar.Jag ska skriva lite mer om böckerna i ett annat inlägg. I allafall så så blev det så att jag följde Amanda och övningskörde med hennes pappa.(Du är riktigt duktig) jag kommer att suga men men.

Sen åkte jag hem till henne och åt middag. Det blev kött och pommes och gigantiska grönskas bitar :P Efter en stund kom Marica och umgicks med oss.Vi hittade på en hel del 
 1. Bakade snodddas (riktigt goda)                                                        
 2. Tittade på Living with Michael Jackson
  3. Försökte leka Land och Rike
  4. Tittade på Juno ( iallafall bitar av den )


Jag tror klockan var kring 4 när Marica bestämde sig för att dra sig hem. Jag och Amanda sov en stund inann vi pallrade oss till sängs vid 6 tiden.

Nu är jag som sagt hemma och vad jag ska göra det vet jag icke.Men något hittar man alltid på 

Hoppas ni har en bra dag :D


                                                                                                           

Börja blogga igen ?

Tänker ge bloggandet en chans igen. Jag har lixom inte skrivit seden slutet av mars :S Har inte haft någon vidare lust men nu kände jag att det kan bli kul.

Någon som är intreserad av att läsa min blogg???

RSS 2.0