Äntligen lov !!!

Äntligen får man slappa lite. En hel vecka utan skola känns jätteskönt.

På lördag ska jag gå på bio med Amanda. Hon bjuder, det är min prestent.Vi ska se "Männ som hatar kvinnor" jag har läst boken och det är en av de bästa böckerna jag har läst. Men jag är lite rädd att filmen kommer bli en besvikelse eftersom man har läat boken och målat upp sina bilderom hur det är och filmern vissar nått helt annat. Men svenska filmer brukar ändå göra det väldigt bra. Hoppas verkligen på att den är bra. Kommer ialllafall ha en trevlig kväll med Amanda, vi har ju inte umgåtts så mycket de senaste veckorna eftersom hon har varit på praktik. Det ska vi ta igen :P

Helgen på sportlovet ska jag åka med Marielle och hennes pappa till en stuga i Jäckvik(stavning?) Det kommer bli jättekul att komma bort från Skellefteå en stund :P

Vad ska ni göra på Sportlovet?


Få Erik Hassle till Skellefteå !!!






View all Skellefteå events at Eventful

Hipp Hipp Hurra !!!

Jaha nu var man 18. Det känns inte så märkvärdigt för tillfället men det kanske inte är det egentligen ?
Har haft en bra födelesedag iallafall har fått  presenter ätit tårta osv. Nu ska jag vidare till en kompis som också fyller år idag fast hon fyller bara 17. Vi och några fler ska vara hos henne umgås och fika lite. Det ska bli kul.

Imorgon har jag nationella prov i matte B. Jag ska faktiskt försöka få godkänt även fast det inte kommer hjälpa mitt betyg. men vem vet. Drömmde faktiskt att jag fick G kanske ett tecken ?

Nu ska jag göra  mig i ordnig det lilla jag har kvar. Så ni får ha en bra kväll :D


PS. ät massor av semlor 

Överlägsna

E.M.D var överlägset bäst ikväll. Inte för jag är något jättefan utan för att låten ägde  :P


HATAR MATTE B

Alltså jag har kommit fram till att matte inte är min grej. Vi fick igen vårat prov idag som var om geometri och ekvationer, resultatet var inte alls bra. Jag har fått IG på  båda proven vi haft  och  på onsdag ska vi ha nationella, det känns inte alls peppande att göra det när man vet att man kommer få IG på hela kursen. Fattar inte varför jag valden till matte B.

Nu ska jag i allafall slänga mig i duschen en stund sen ska jag mysa till det framför datorn och se på filmen "21". har velat se den länge me har aldrig haft tid.

Ha en bra kväll :)



GratisRefill

Samla ihop poäng och få GRATIS refill.
Bli medlem HÄR

GratisRefill.se


<3<3<3

Ha en bra alla hjärtansdag



Fredag den 13

Tänkte bara säga  till alla att ta det lungt. För den som inte vet så är det fredag den 13. 
Hoppas inte går fel.

Lektion :P

Nu sitter jag på Alkohol hanteringen. Vi är i en datasal och ska göra reklam för våran påhittade restaurang. :P
Den heter Mello Yello Rstaurang & Bar. Vi har snott namnet från nån restaurang i Malmö. :P

Nu måste jag fortsätta jobba.

Ha en bra dag !!!

2 veckor kvar :P

Idag är det bara 2 veckor kvar till jag är 18 och myndig. Det känns jätteskönt men ändå som att livet går så fort. skulle gärna stannat i denna ålder.Men nu är det ju så att man blir äldre. Det är ju skönt att bli lite fri men nu måste man bli vuxen på riktig, känns lite hemskt.

Men något jag ska göra när jag är 18 är att bli blodgivare. Det är ett ganska lätt sätt att hjälpa till. Bara lämmna någon deciliter per gång till någon som värkligenn behöver det. 

Nu ska jag gå och ta en dusch.


Puss på er :D 


SE HÄR !!!

Hittade den här igår. Tänkte lägga ut den för den är såg himmla fin




Skulle du kunna göra detta för någon ?

RSS 2.0