Sommarjobbet

Jag tänkte berätta lite om mit sommarjobb som jag nu haft i 4 dagar. Det är på Linagården på Moröbacke,det är ett boende för dementa personer. Ett jättetrevligt jobb tycker jag ,det enda som är lite jobbigt är att de är som små barn och gnäller på allt men man kan ju inte förväntas sig så mycket.
 
Imorgon bär det iväg till Gråträsk någonstans i närheten av Arjeplog.Vi ska besöka några bekanta och stanna där över helgen. Tråkigt att det ska var så dåligt väder  men man får hoppas på att vädersnubbarna har fel :P


Skolbrand !!!

Som jag sa igår så skulle jag fara till  min mormor och fika. När vi hade varit där i typ en timma så hör vi sirener och sen tittar jag ut genom fönstret och ser stora svarta rökmoln, och då menar jag STORA. Det var Ursvikenskolan som brann, men antagligen vet ni redan det.   
 
 
 


inte dåligt


-

Idag vaknade jag kl halv 11 och redan halv 12 bar det iväg mot stan med små syskonen för att ta gratisbussen till Joy Peak. Marielle följde också med :D. Typ halva skellefteå var där , meter långa köer till allt man orkade inte vänta. Vi stannade där till halv 3.

Sedan dess har jag inte gjort så mkt,ätit middag och tittat på matchen mellan Sverige-Spanien i fotboll, vi förlorde med  2-1 lite snopet för målet från Spanien kom i de sista sekundrarna. fan vad arg jag blev.

Imorgon ska vi till mormor och fika i Ursviken :P

Torsdag

Idag händer mkt, mr änn vad som hänt dom senaste dagarna iallafall.

14.00 Ska jag träffa min handledare för mitt sommar jobb.
           Hon ska vissa mig runt och berätta lite om vad jag
           ska göra så jag är förberedd nästa vecka.

15.30 Min lillasyster Viktoria har skolavslutning.

18.30 Min lillasyster Linda har skolavslutning.
 
Mitt schema för idag


Sen jag skrev sist har jag hunnit ta mitt första  dopp för i sommar
och fått mitt första myggbet( fan vad det kliar).


Min underbara syskon <3


Äntligen sommarlov !!!

Jag kom just hem från skolavslutningen på Landskyrkan, helt onödigt tyckte jag.Vi satt inne i kyrkan i typ 40 min och gjorde typ inget, men kören var faktiskt ganska bra. Jag var med i kören på högstadiet alla 3 åren så det här är första gången jag lyssnar på kören på en skolavslutning. Sen var det bara att gå in till satn för att ta bussen hem, jag fick gå barfota för jag fick skavsår av mina nya skor, men det kännddes sommrigt :D.
Nu är jag peppad på ikväll :P 

Nu ska jag gå och lägga mig och sola på balkongen  


RSS 2.0