Plåga

Fan allstå imorgon har vi skidor på gympan.
Det finns inget kul med det, det är rena plågan. Jag har ingen balans eller tålamod och det krävs för att utöva denna sport. Men man måste väl delta ändå, allt kan ju inte vara kul.

Nu måste jag plugga på 20 engelska glosor vi har till imorgon. Vi hörs :P 

Kom hem

Saknar dig Amanda <3



"Vi ska ha den bästa sommaren EVER !!! " citat Amanda

Läggdags

Nu ska jag lägga mig på kudden så jag orkar vakna imorgon.

Ha en fortsatt bra kväll och sov sött :)



Skola på lördag

Ikväll så blir det att lägga sig tidigt för det är skola imorgon också. Vi ska ha öppet hus för 9:orna mellan 9-13 där vi ska vissa runt lite på Skeria och flambera crêpse (stavning?) . Vi fick träna idag det var coolt men lite läskigt när man satt eld på stekpannan. Raska steg blev det tillbaks till skolan för att ha gympa vi gick från Skeria kl.12.30 och vi började gympan 15.40. det var bara att röra på benen.
 
Nu ska jag gå och göra pizza vi ska äta hemmagjord. Det är riktigt gott med det. :P

Ha en bra kväll :)


Minusgrader

Kom just hem från skolan,det är så jävla kallt ute.

Iallafall så idag har vi börjat ha vanliga lektioner. Vi har inte hunnit börja med det än eftersom en klasskompis avled i måndags. Så det har inte varit läge att ha lektioner. Vi har börjat förberedda inför han minnesstund som vi ska ha på måndag. Vi sökt fram lite dikter och musik som vi tycker passar in på honom och oss som en klass. Jag tror det kommer bli en riktigt fin stund. Skolan är ett riktigt bra stöd när sånt här händer.

Men nu måste jag räkna matte (geometri) inte mitt bästa ämne. men jag ska väl få det att  funka.

Ha en bra dag :)

 


:(

Vad ska man känna ?

Kväll med tjejerna :)

Håller på att fixa mig till ikväll. Jag ska vara med Amanda och Marielle och umgås hela natten lång :P Det kommer bli jättekul :D Idag vaknade av att mariell ringde vid 10.30 och hon sa att vi skulle mötas i stan kl 11.30 och då insåg jag att jag hade en kvart på mig att hinna med bussen.Fatta stressad jag blev.Fast det gick bra jag kom till stan i tid.Och hittade ett fint linne och ett halsband som jag ska ha ikväll.

Men nu ska jag dra puss hej, ha en bra kväll allihopa :)


RSS 2.0